Gerle Éva megúszta a közvádat – Lelkes Villő viszont nem tudott leállni

Gerle Éva – “Csakazolvassa” – a rendőrség kivizsgálta a bíróság gyanúját, de Gerle Éva a magyar jog szerint mégsem követett el közvádas zaklatást ellenünk. Sőt, mi sem ő ellene, annak ellenére, hogy szerinte a rendőrség már januárban nyomozott (!), sőt, már 2013. december 17-én megállapított bűncselekményeket (!!!) az ő feljelentése alapján, amelyeket akkor még természetesen le sem tett! Annak elllenére tehát, hogy igen megdöbbentő és cifra dolgokat művelt el velünk (Kozma Szilárd, Joó Violetta és gyermekeik ellen), a cselekmény-sorozata mégsem számít közvádas zaklatásnak, mert a magyar jogban a meghatározás szerint az a közvádas zaklató, aki erőszakos cselekményt követ el áldozatával (áldozataival) szemben, illetve, aki közveszélyt okozó bűncselekmények elkövetésével fenyegeti áldozatait és így avatkozik be az áldozat magánéletébe, mindennapjaiba. Tehát, aki csak a másik személyiség jogait, jóhírnévhez való jogát sértve, másokat felbujtva stb. zaklatja hónapokig áldozatát az nem követ el bűncselekményt, ezt Magyarországon ma még szabad. És persze az sem csalás, ha valaki publicisztikai blogot vezetve pénzt csal ki olvasóitól izgalmas általa másokról kitalált rágalmakkal, ellen-propagandákkal, tönkretételi akciókkal, hamis közvetítéssel a hatóságok tevékenységéről, rendőrségi nyomozásról stb. Ezt is szabad Magyarországon.

Ami pedig a magánvádas bűncselekményeket illeti, az egész ügyben nem állapítottak meg magánvádas bűncselekményeket sem, egyik fél oldaláról sem. Ez áll kérem szépen a rendőrségi határozaton, annak ellenére, hogy Gerle Éva és társai a legelejétől kezdve azt szajkózták, hogy mi mennyi bűncselekményt elkövettünk, és börtönbe fogunk kerülni.

Mondjuk az érdekes, hogy Gerle Éva főállású blogger, akit én csalásért számtalan vádpontban feljelentettem, amiért a “publicisztikai” blogjával úgy keresi a pénzét, hogy minket rágalmaz, rólunk hazudik és kamu ügyeket kreál az olvasói szórakoztatására, nem bűnös ezek szerint csalás miatt sem. Na, hát, érdekes, de ez a magyar jog. A sors bizonyára nem véletlenül kegyelmezett meg Gerle Évának, aki Lelkes Villővel ellentétben le tudott állni, nem írt több bűncselekmények gyanúját sem tartalmazó “feljelentéseket” sem hamis vádakat. Gerle Évának megkegyelmezett a sors, mert saját magához mérten egészen mély belátásokat végzett el, és ha belül nem is tudott megfordulni, s persze újjászületni sem, de legalább kívül változtatott a magatartásán és a mániás depressziója kiélésének irányán és a hazug moralizálása, és az általa kreált ügyekért való provokátori szerepvállalása helyett elment bodybuilder bloggernek és most már nem az illy kávét, meg a lindt csokit reklámozza, hanem a “minőségi fehérjéket”.  Csak kívánni tudom neki, hogy képes legyen belül is megváltozni és ne keverje magát bajba újabb hamis ügyekben való anti-hősködésekkel, mint amire most készül a fia magyartanárával szemben. Reméljük le tud állni, és be tudja látni, hogy mennyire átlátszó az ő kisiklott (magyar-) tanári karrierjével a háta mögött a fia magyar tanárja ellen lázítani és rosszhír keltéssel nyomás alá helyezni… Pont neki vannak morális kifogásai a tradicionális értékrendű tanárnő ellen, akit nagy valószínűséggel a diákokkal való pajzán kommunikáció miatt bocsátottak el az egyik iskolából a sok közül ahol néhány év alatt megfordult – ha valaki elolvassa a Wikipédia szócikket Gerle Éváról, akkor rájöhet, hogy Éva minden tanévet más budapesti iskolában kezdett tanárként, míg végül el kellett hagynia a pályát. Az jól sejthető okokról ő maga írt a blogján, gondolok itt arra az általa büszkén emlegetett ajándék-vibrátorra, amelyet az utolsó évben kapott a végzőseitől…

Visszatérve a Gerle-Lelkes féle egykori feminista bandára, Lelkes Villő még megütheti a bokáját ellene ugyanis teljesen különálló ügyet indított az ügyészség hamis vád gyanúja miatt, amit ránk terhelően írt meg és küldött el a hatóságokhoz.

Gerle Éva (a csakazolvassa nevű blogger) megúszta a közvádat

Gerle Éva (a csakazolvassa nevű blogger) megúszta a közvádat

Gerle Éva (

Gerle Éva (“Csakazolvassa”) sokat hazudott mégsem állapított meg sem a bíróság, sem az ügyészség bűncselekményeket

Kozma Szilárd névjegye

http://www.kozmaszilard.hu
Kategória: Gerle Éva, Lelkes Villő, Lelkes Villő ügyei
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Csak az igazat: