CSAKAZOLVASSA c. blogját GERLE ÉVA arra használta, hogy tönkretegyen (videó)

Tisztelt Bíróság!

Alulírott, Kozma Botond Szilárd, román állampolgár és Csíkszeredai (Romániai: Miercurea Ciuc) lakos, aki még nem magyar állampolgár, ezennel feljelentést kívánok tenni egy, engem súlyosan rágalmazva erkölcsileg lejáratni és a szakmai (asztrológusi) hírnevemet bemocskolva, azt megbecsteleníteni (Szakmai rossz híremet kelteni) hivatott Tumblr-blognak az elkészítése és fenntartása miatt, egy „Ismeretlen Magyarországi tettes” ellen.

Az „ismeretlen tettes” nevű jogi formulát azért vagyok kénytelen használni, mert ugyan ismerem annak a feminista csoport tagjainak a nevét, amely deklarált gazdasági tönkretételi céllal rágalmazási offenzívának vetett alá engem és családomat 2014-ben (Amiért, a feleségemmel. Kozma Joó Violával annak idején, több rendbeli ügyészségi és rendőrségi feljelentést tettünk.), de nem rendelkezem olyan konkrét tárgyi bizonyítékkal, amely alapján határozottan rá tudnék arra mutatni, hogy a három fő gyanúsított közül, melyik lehet ennek, a lehetséges horoszkóp-rendelőket elbátortalanítani és a megrendelési szándékuktól eltántorítani hivatott rágalmazó? Idézem: „Kozma Szilárd horoszkópjai sokszor légből kapottak, tanácsai veszélyesek. Jelenleg is eljárás folyik rágalmazás bűncselekménye miatt.” – Hazugság, hazugság, hazugság a hetedik hatványon!

Kozma Szilárd névjegye

http://www.kozmaszilard.hu
Kategória: csakazolvassa, Gerle Éva, Kozma Szilárd, kozma szilárd 2, Kozma-Joó Viola, rágalmazás | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Csak az igazat: