A feminizmus és Gender-fasizmus hatalmi visszaélései 1.

Idézem a témában született, a szelsokozep.com-on olvasott hasznos kommenteket:

“Korhely”:
“A feminista genderideológia gondolatrendőrsége már nem csak a magánszférába hatol be, de a tudományt is megtámadta és az egyetemeken is szervezkedik.
Egyes amerikai egyetemeken pl. már petíciókban követelik a kutatói szabadság alárendelését a gender szemléletnek. Azaz, követelik azoknak a kutatásoknak a leállítását, anyagi támogatásuk betiltását, amelyekből esetleg a követelők gender ideológiájával ellentétes eredmények is születhetnek.
Megindult a B listázás, a tudományosan igazolt, de a feminista demagógiával ellenkező eredményt leközlő professzorokat elbocsájtják, és a tudományos közleményeik nem jelenhetnek meg a továbbiakban.

Sajnálatosan a hírközlésben is helyt kapnak a tudományellenes feminista törekvések, és terjed a demagógiájuk.
Itt éppen egy amerikai TV-adásban kaptak nyilvánosságot a fasiszta követeléseik:
Student SaysAcademic Freedom Should Be Abolished

Itt is látható néhány felvétel a feminista demagógia egyetemi megnyilvánulásairól, dehát ezek százasával idézhető dolgok, és mindenki tudhat róluk, ha nem süket és vak.
FEMINISM vs.FREEDOM OF SPEECH



“A feminizmust mélyen el kellene ítélnie egy magát baloldalinak tartó embernek, mert a feminizmus egy sötét, ember és tudományellenes eszmerendszer.

Ezt példázza, h. a feministák évtizedeken keresztül harcoltak a legaljasabb bűncselekmények társadalmi elfogadtatásáért és törvényesítéséért. Kiemelkedő ideológusaik, mint Simone de Beauvoir a “feminista Biblia” írója, a többi feminista aktivistával együtt tüntetésekkel, peticiókkal küzdött pl. azért, h. a gyermekekkel szabadon lehessen szexuális kapcsolatot létesíteni.

https://hu.wikipedia.org/wiki/…

Legalább Wikipédia szinten tájékozódjon mindenki arról, h. mi valójában a modern feminizmus, mielőtt ezt a mocskot támogatja!

A feministákkal közös ideológiai és operatív platformon állókat találunk az EU mai vezéralakjai között is, mint Daniel Cohn-Bendit, aki a modern feministákkal és más emberellenes klikkekkel karöltve a gyermekekkel folytatott szex törvényes engedélyezéséért küzdött Európa szerte. (Nekik köszönhetően, a magyar feminista szervezetek is évi több millió euró EU támogatásban részesülnek.)
Programjuknak a feministákkal közös része volt a pedofília legalizálása. Választási plakátján is ezért kampányolt:
“Ich steh auf sex mit Kindern! Und du?”

“Vagyis: Kiállok a gyerekszexért! És ön?” (A fordítás nem tudja visszaadni, h. németül ez azt is jelenti, h. feláll a farka a gyerekekkel folytatott szexre.)

A feminista ideológusok az egyenlőség nevében “filozófiai művekben”, számtalan könyvben és egyetemi katedráról hirdetnek olyan eszméket, h. pl. a férfiakat genetikai módosítással nőiessé kell átalakítani, a férfiakat ki kell irtani, v. számukat 5% körülire kell csökkenteni.
Ennek érdekében több feminista filozófus, pl. Mary Daly, amerikai akadémikus, egyetemi tanár, továbbfejlesztette a fasizmus fajelméletét, és áltudományos, álgenetikai alapon meghirdették a végső megoldást, a férfiak kiirtását.

http://en.wikipedia.org/wiki/M…

Más feministák a férfiak kötelező, erőszakos kasztrálásával kívánják a női dominanciát megvalósítani, mint pl. Valerie Solanas amerikai pszichológus, feminista ideológus, aki a saját kezűleg elkövetett gyilkosságoktól sem riadt vissza, h. példát mutasson a feministáknak.
https://en.wikipedia.org/wiki/…

A világtörténelemben léteztek már olyan eszmék, amelyeknek célja egyes népek, népcsoportok kiirtása volt. Viszont még szélsőségeiben sem merészkedett odáig egyetlen ideológia sem, mint a feminizmus, ami az emberi faj erőszakos genetikai átalakítását, a férfiak nemi alapú kiirtását hirdeti.

Nem nevezheti magát baloldalinak olyan eszme, ami nem lép fel az emberellenes feminista demagógiával szemben. Az ilyen eszméket nem baloldalinak, hanem fasisztának hívják.”

“Úgy tűnik semmit sem tudsz a feminista törekvésekről, és óriási aránytévesztés, h. elbagatellizálod a “pszichopata barmok téveszméit”. Ezek a pszichopata barmok ugyanis a modern feminizmus eszmei megalapozói, főideológusai és mai vezéregyéniségei.

Először legalább Wikipédia-szinten tájékozódj, aztán vádolj másokat (pl. engem)! Ajánlom Mary Daly feminista filozófust, aki gyilkosságoktól sem riadt vissza, h. a férfiakkalszemben követendő eljárásról példát mutasson a többi pszichopata feminista baromnak. http://en.wikipedia.org/wiki/M…

Olvasd el a SCUM Manifesto c. feminista művét, amelyben már tucatnyi nyelvre is lefordítva hirdeti a férfiak kiirtásának eszméjét!

Simone de Beauvoire-ról, a “feminista bibla” és más eszement művek szerzőjéről már biztos hallottál, és biztos tudod, csak letagadod, h. a pedofilia törvényes engedélyezéséért küzdött a többi feminista barommal. A mai hírességeik sem különbek, pontosan illik rájuk a “pszichopata barom” kifejezésed.

Európában az éllovas svéd feministák pártjának vezetője pl. egy alkoholista és adócsaló nő.

Különleges, h. aúgy teszel, mintha annyit sem tudnál, h. Cohn-Bendit nemcsak élharcosa volt a pedofilia törvényesítését akaró politikai mozgalmaknak, de nem megalapozatlan a súlyos vád, h. maga is pedofil. Olvasgass szorgalmasan, mert a tudatlanságod miatt alkalmatlan vagy a vitára.
http://www.sabinabecker.com/20…
http://www.spiegel.de/internat…
http://valasz.hu/vilag/pedofil…

Ma nem a fasizmus a legveszedelmesebb, emberellenes ideológia, hanem a feminizmus, amelyen belül a férfiak elnyomását, esetenként kiirtását nyiítan hirdetők részaránya 20% a nemzetközi felmérések szerint.
Felháborító, h. ilyen mocskok ezen az oldalon is védelmezhetők.” – Korhely hozzászólásai a szelsokozep.com-on

Köszönjük “korhely”-nek az információkat.
A hozzászólás forrás: http://szelsokozep.com/cikk/840-labjegyzet-egy-lazadasahoz

Kozma Szilárd névjegye

http://www.kozmaszilard.hu
Kategória: feminista
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) A feminizmus és Gender-fasizmus hatalmi visszaélései 1. bejegyzéshez

Csak az igazat: