Parászka Boróka és az RMDSZ valódi céljainak a leleplezése

a Petíció rekord idő alatt, vagyis három és fél nap alatt, máris elérte a célját:

1500 – an írták alá azt, hogy szerintük Parászka Boróka persona non grata. Tehát, hogy az ő “munkássága” nem kívánatos  a romániai magyar közéletben, sem az írott sajtóban, sem az audiovizuális médiában!

Márpedig ezt a tényt, nem csak az újságíró kollégái kell tudomásul vegyék, akik állítólag a sajtó szólás-szabadságát féltik, illetve annak a megnyirbálási lehetőségét látják a petíció sikerében, hanem azok is akik Borókát eddig futtatták, hogy ne mondjam: eddig a negatív népszerűségig és hírnévig juttatták. (Ti., z RMDSZ vezérei, akik az állami médiában osztogatják a kinevezéseket. Ne feledjük, hogy a Krónika 2015, 06, 16-i online számában is megjelent cikkében, Rostás Szabolcs Ha jól tudom, maga főszerkesztő tehát! – még arról számol be, hogy a Marosvásárhelyi állami rádiónál, amelyről előzetesen Parászka Boróka egy ledorongoló cikket írt a budapesti Mozgó Világ c. folyóiratában, úgy “rendezték” az addig-elé külső munkatárs Parászka Boróka és a rádió belső munkatársai közötti feloldhatatlan konfliktust, hogy Borókát teljes – Második és párhuzamos! – munkatársként alkalmazták “munkakönyvvel”.

Egyszóval: lenyomták a vele, viselkedésével és munka stílusával, téma- és riportalany-választásával szembeni kifogásaikat nyíltan megfogalmazó és a rádió vezetősége felé felterjesztő belső munkaközösség torkán.) Az  ugyanis, hogy Parászka Borókát, ha nem is lehet azt mondani, hogy ezzel nem felfelé- de minden esetre, “befelé-buktatták” a Marosvásárhelyi rádióba, és ezzel “jogos” személyi munkaasztalt és munka-lehetőséget adtak a számára, annak ellenére, hogy már akkor is, még külsősként is, széleskörű közutálatnak örvendett, nem csak a marosvásárhelyi és a maros megyei magyar újságolvasók körében, de Erdély szerte is, a Marosvásárhelyi rádió hosszú évtizedek óta jól bejáratott hallgatói körében is körében, felettébb gyanús, és jogot ad a piszkos üzletre, az RMDSZ vidéki eljárásaira az utóbbi időkben egyre jellemzőbb, maffiás megoldásra való gyanakvásra.

A petíció:

http://www.peticiok.com/elegunk_van_paraszkabol

 

 

Kozma Szilárd névjegye

http://www.kozmaszilard.hu
Kategória: kozma szilárd 2, Parászka Boróka, politika, RMDSZ, szerkesztők
Címke: , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Csak az igazat: