Gerle Éva a Sátáni Gonoszság megtestesülése?

A Gerle Éva sátáni aljassága rég meghaladta az elmegyógyászati szinteket és már csakis eszkatológiai kategóriákkal lehet jellemezni

A Gerle Éva bosszú-blogjainak közvetlenül ható, de vissza is ható következményei,

Avagy mennyire érdekel még minket a Gerle Éva fantasztikusan csodálatos személyisége?
Válasz: Akárcsak az Iskareoti Judásé

„Kozmáéknak”  semmi baja nincs Évával, Gerle Éva lehet tőlük akár a másságok másságának a mássága is. Lehet tőlük divatbálvány, sőt, még akár Nobel-díjas író is, vagy bármilyen más világsztár, modell, szépségkirálynő, vagy ha az tetszik neki és ez a másság a kedves számára: akkor legyen ő az új Sapho, a vérbeli költői vénával rendelkező és külföldi irodalmi társaságok díjaival rendelkező leszbikus pornókirálynő, de akár fantasztikus társadalmi -csodalény is: a férfiak által bántalmazott gyermekeket és nőket megmentő miniszterelnök- asszony, uniós, vagy NATO elnök, bármi, amit csak akar!
Semmi bajunk nincs azzal, hogy Éva miként éli meg a lehet, hogy ténylegesen létező boldogságát, azzal, hogy minek, vagy kinek adja ki magát, illetve, hogy kicsoda ő valójában (Hogy pogány istennő-e, vagy maga a sátáni inkarnáció) és miképpen üdvözül, vagy sem, illetve, hogy leli-e és rázza-e a hideg és a kétségbeesés, és a hiábavalóság-tudat és a sivárság-érzet, amikor a hideg csempés fürdőszobában bubuzik és fizizik testi és lelki kínjában, hogy legalább ennyi élvezethez jusson, ha már a rengeteg kávázás és csokoládézás sem képes, a nyomorult lelke által áthatott testéből még csak erőszakosan kiocsikart gyönyör-érzetet sem érezni.

Kozmáéknak egyedül az Évának a pitiáner Kozma Szilárd, szerény vidéki, szklerózisos buta asztrológus ellen – aki egyébként tényleg: Évának még csak a dinó-bokájáig sem ér fel! – készített és Évának az internetről letőltrhető, idióta kattintgató programjaival top-on tartott szenny-blogjaival van baja. Azzal tehát, ami Évának egyébként egy és egyáltalán sem hoz dicsőséget, hanem csak a görény – lelkének hoz ostoba és semmit nem érő bosszú-állási kielégülést. De ezeket a totál törvénytelen sátáni blogok a bunkó kis vidéki nyomorult misztikusokat megakadályozza abban, hogy a számláikat kifizethessék és a gyermekeknek nyár közepén barackot meg nektarint vegyenek.Ennyi. Hogy ez a hülye tényleg boldog lehet ettől a tudattól, nos, ésszel fel bírom fiogni ugyan, de a humánus lelkem lázad ellene. Semmiféle kényszerítő hatásgyakorlást nem érzek ebben az elemi vágyamban, hogy szedje le az internetről azokat az, amellett, hogy mélységesen hazug, igazságtalan, sőt: ízléstelenül “gusztustalan”, de gazdasági károkozás szempontjából roppant hatásos blogokokat, amelyek RÁADÁSUL a Kozma Szilárd és a Joó Viola nevére írtan, ÉS AZOK NEVÉBEN MŰKÖDTETVE, ABSZOLÚT TÖRVÉNYTELENEK!

De beszéljünk egy kicsit a mi “másságunk” nyelvén is, az általa megvetett metafizika és spirituális szellemiség nyelvén: Gerle Éva, hiába kívántam neked én boldogságot több alkalommal is, miközben te a gyermekeim felfordulásának a kívánságát nyilatkoztat ki, mert TE lelkem drága, még csak odáig sem juthatsz el, hogy egy igazi férfi, akit esetleg magadhoz méltó partnernek tekintesz, megfogja a kezedet, nem, hogy komolyabb kapcsolat létre jöhetne köztetek, MINDADDIG, AMÍG AZZAL A TUDATTAL ÉLSZ, HOGY A SZÁMÍTÓGÉPEIDEN A KATTINTGATÓ PROGRAMJAID, EGY NÉGY GYERMEKES CSALÁDNAK A SZEGÉNYSÉGÉT ÉS MINDENNAPOS GAZDASÁGI NYOMORÚSÁGÁT IDÉZIK ELŐ FOLYAMATOSAN.
Mert igen is létezik benned lelkiismeret furdalás, igen is, létezik még benned emberi öntudat és létezik felelősségérzet, még akkor is, ha azt képzeled, hogy ezeket rég kiirtottad magadból. Vaguis: igen is, létezik még olyan rés a lelkeden, amelyen keresztül, előbb utóbb a negatív mágikus légkör, amit saját magadnak folyamatosan idézel még mindig, azzal, hogy a szégyenteljes mocskaidat rajtunk tartod a primitívnél állatibb és az állatibbnál sátánibb, surmó bosszúvágyad kielégítése céljából, előbb-utóbb be jut majd a tudattalanodon keresztül az egész leki viláégodba és egyszer csak teljesen le foglalja azt és ugyanúgy a pokol martaléka leszel egy hozzád méltó, dícsőséges leépülés után, mint minden hozzád hasonló gonosz, amki nem kapta meg a maga méltó büntetését és ezért nem volt alkalma bűnhődnie. Ugyanúgy véget fogsz tehát vetni a saját életednek ebben a sátáni nyomorodban, mint mindenki, akinek nem volt lehetősége le vezekelni a vétkeit, még akkor is, ha esetleg nem fel fogod magad felakasztani az első fára, akárcsak az Askireoti Judás!

http://www.asztrologosz.hu/kozma-szilard-forumai-f6.html

Kozma Szilárd névjegye

http://www.kozmaszilard.hu
Kategória: kozma szilárd 2 | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Gerle Éva a Sátáni Gonoszság megtestesülése? bejegyzéshez

  1. Albert Somhauer szerint:

    Moderálva – A hozzászólás nem ütötte a mércét. (K-J V: Tájékozatlanul vagdalkozott és ítélkezett, hogy mi is biztos olyan gonoszak vagyunk, mint Gerle Éva, azért nem szállt le rólunk a pszichopata bloggerina egy évig, mert ha mi különbek lennénk, akkor két hét alatt abbahagyta volna. Hát, ez aztán nagyon okos hozzászólás volt…)

Csak az igazat: